Φίλες και φίλοι του ΠΑ.ΣΥ.ΝΕ.Δ. ,
κλείνουν κιόλας δύο χρόνια από την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου και είμαστε έτοιμοι για τις επόμενές μας εκλογές. Θα τις συνδυάσουμε με μια εκδήλωση αφιερωμένη στην τεχνολογία διαχείρισης του διαβήτη ώστε να ενημερωθούμε αλλά και να μάθουμε τι νέο υπάρχει.
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 9.30 το πρωί, πιθανόν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους και τις επόμενες ημέρες με τις λεπτομέρειες, όπως θα οριστικοποιούνται.
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους για να ενημερωθούμε και να εκλέξουμε όλοι μαζί το νέο ΔΣ. Για όσους ενδιαφέρονται για την συμμετοχή τους στις εκλογές, μπορείτε να δηλώσετε την υποψηφιότητά σας, στα παρακάτω email. Η συμμετοχή σας, αλλά και η υποψηφιότητα σας για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι καθοριστική για το μέλλον και την εξέλιξη του συλλόγου μας. Νέα άτομα, νέες ιδέες ανοίγουν τον δρόμο για μια καλύτερη και δυναμικότερη ομάδα που θα προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί στα παιδιά και στους ενήλικες που πάσχουν από διαβήτη. Στείλτε την υποψηφιότητά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pasined.her@gmail.com και info@pasined.gr