Εκδηλώσεις ΠΑΣΥΝΕΔ για την Παγκόσμια ημέρα διαβήτη 2019

14.11 5Ο Παγκρήτιος Σύλλογος για το Νεανικό Διαβήτη πραγματοποίησε και φέτος  εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα για  το Διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου.  Όπως και πέρυσι φωτίστηκαν με το μπλε φως του διαβήτη διάφορα μνημεία του Ηρακλείου (Περιφέρεια, Λότζια, Κρήνη Μοροζίνη). Εν τω μεταξύ, την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε εκδρομή των μελών του Συλλόγου μας στο γραφικό Φαράγγι των Μύλων στο Ρέθυμνο για τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών μας και την προετοιμασία της εκδήλωσης της 14ης Νοεμβρίου.
 

Read more: Εκδηλώσεις ΠΑΣΥΝΕΔ για την Παγκόσμια ημέρα διαβήτη 2019

ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΥΝΕΔ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ

Πιτα-2019Ο Παγκρήτιος Σύλλογος για το Νεανικό Διαβήτη οργανώνει την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019, εκδρομή στα Χανιά για την κοπή της πίττας του.

Read more: ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΥΝΕΔ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ

Εκδρομή στο Χρωμοναστήρι Ρεθύμνου, πεζοπορία στο γραφικό Φαράγγι των Μύλων

myli-gorgeΟ ΠΑΣΥΝΕΔ οργανώνει την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019, εκδρομή στο Χρωμοναστήρι Ρεθύμνου, πεζοπορία στο γραφικό Φαράγγι των Μύλων και γεύμα σε τοπική ταβέρνα.

Read more: Εκδρομή στο Χρωμοναστήρι Ρεθύμνου, πεζοπορία στο γραφικό Φαράγγι των Μύλων

Εκδρομή στον Άγ. Θωμά Ηρακλείου και Εκλογές ΠΑΣΥΝΕΔ

logoΣας ενημερώνουμε ότι συμπληρώθηκαν  δύο χρόνια από  την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και πιστεύουμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε  να αλληλοενημερωθούμε, να ανταλλάξουμε γνώμες, να συζητήσουμε  τα προβλήματα που ο καθένας μας  αντιμετωπίζει και να εκλέξουμε το νέο Δ.Σ., σύμφωνα με το καταστατικό μας.  
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, σε συνδυασμό με εκδρομή που θα πραγματοποιήσουμε στον Άγ. Θωμά Ηρακλείου, όπου θα περιηγηθούμε, θα ξεναγηθούμε, θα ψυχαγωγηθούμε, θα ψηφίσουμε και θα φάμε όλοι μαζί.

Read more: Εκδρομή στον Άγ. Θωμά Ηρακλείου και Εκλογές ΠΑΣΥΝΕΔ

Page 1 of 7

Εγγραφή - Σύνδεση

Περιοδικό της ΕΛΟΔΙ

th sd24Κατεβάστε το περιοδικό Σακχαρώδης Διαβήτης της ΕΛΟΔΙ σε μορφή .pdf