Αναβολή εκδήλωσης κοπής πίτας και εκλογών ΠΑ.ΣΥ.ΝΕ.Δ


logoΑγαπητοί φίλοι,
Στις 22 Απριλίου συμπληρώνονται δύο χρόνια από τις τελευταίες εκλογές του Συλλόγου μας. Το ΔΣ του ΠΑΣΥΝΕΔ είχε ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την οργάνωση εκδήλωσης για συγκέντρωση των μελών μας και διεξαγωγή εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Υπό τις παρούσες συνθήκες, όμως, αυτό δεν είναι εφικτό, καθώς προέχει το να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των αρμοδίων ώστε να μην εκτεθούμε και να μην εκθέσουμε κανένα στον κίνδυνο του κορωνοϊού. Για λόγους ευθύνης θα είμαστε σε ετοιμότητα για νέο προγραμματισμό μόλις καταστεί ακίνδυνη η συγκέντρωσή μας.

Read more: Αναβολή εκδήλωσης κοπής πίτας και εκλογών ΠΑ.ΣΥ.ΝΕ.Δ

Εκδηλώσεις ΠΑΣΥΝΕΔ για την Παγκόσμια ημέρα διαβήτη 2019

14.11 5Ο Παγκρήτιος Σύλλογος για το Νεανικό Διαβήτη πραγματοποίησε και φέτος  εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα για  το Διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου.  Όπως και πέρυσι φωτίστηκαν με το μπλε φως του διαβήτη διάφορα μνημεία του Ηρακλείου (Περιφέρεια, Λότζια, Κρήνη Μοροζίνη). Εν τω μεταξύ, την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε εκδρομή των μελών του Συλλόγου μας στο γραφικό Φαράγγι των Μύλων στο Ρέθυμνο για τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών μας και την προετοιμασία της εκδήλωσης της 14ης Νοεμβρίου.
 

Read more: Εκδηλώσεις ΠΑΣΥΝΕΔ για την Παγκόσμια ημέρα διαβήτη 2019

ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΥΝΕΔ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ

Πιτα-2019Ο Παγκρήτιος Σύλλογος για το Νεανικό Διαβήτη οργανώνει την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019, εκδρομή στα Χανιά για την κοπή της πίττας του.

Read more: ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΥΝΕΔ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ

Page 1 of 7

Εγγραφή - Σύνδεση

Περιοδικό της ΕΛΟΔΙ

th sd24Κατεβάστε το περιοδικό Σακχαρώδης Διαβήτης της ΕΛΟΔΙ σε μορφή .pdf