ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΥΝΕΔ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ

Πιτα-2019Ο Παγκρήτιος Σύλλογος για το Νεανικό Διαβήτη οργανώνει την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019, εκδρομή στα Χανιά για την κοπή της πίττας του.

Read more: ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΥΝΕΔ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ

Εκδρομή στον Άγ. Θωμά Ηρακλείου και Εκλογές ΠΑΣΥΝΕΔ

logoΣας ενημερώνουμε ότι συμπληρώθηκαν  δύο χρόνια από  την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και πιστεύουμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε  να αλληλοενημερωθούμε, να ανταλλάξουμε γνώμες, να συζητήσουμε  τα προβλήματα που ο καθένας μας  αντιμετωπίζει και να εκλέξουμε το νέο Δ.Σ., σύμφωνα με το καταστατικό μας.  
Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, σε συνδυασμό με εκδρομή που θα πραγματοποιήσουμε στον Άγ. Θωμά Ηρακλείου, όπου θα περιηγηθούμε, θα ξεναγηθούμε, θα ψυχαγωγηθούμε, θα ψηφίσουμε και θα φάμε όλοι μαζί.

Read more: Εκδρομή στον Άγ. Θωμά Ηρακλείου και Εκλογές ΠΑΣΥΝΕΔ

Εκδήλωση Παγκρήτιου Συλλόγου Νεανικού Διαβήτη για την παγκόσμια ημέρα διαβήτη

afisa diaviti 2017Σας προσκαλούμε στην Εκδήλωση Παγκρήτιου Συλλόγου Νεανικού Διαβήτη για την παγκόσμια ημέρα διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου 2017, στο Αίθριο του Δημαρχείου Ηρακλείου στις 17:00 με 20:00 . Στην εκδήλωση θα γίνουν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης καθώς και ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τον διαβήτη.

Read more: Εκδήλωση Παγκρήτιου Συλλόγου Νεανικού Διαβήτη για την παγκόσμια ημέρα διαβήτη

Hμερίδα ΠΑΣΥΝΕΔ με θέμα: «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 1 στο Σχολείο», στα Χανιά

diavitis xania 2018sΟ Παγκρήτιος Σύλλογος για το Νεανικό Διαβήτη συνδιοργανώνει με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, την Κυριακή - 11 Μαρτίου 2018 - 11:00,  ημερίδα με τίτλο: «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 1 στο Σχολείο», στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Read more: Hμερίδα ΠΑΣΥΝΕΔ με θέμα: «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 1 στο Σχολείο», στα Χανιά

31ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη,12/11/17, Macedonia Palace, Θεσσαλονίκη

To 3poster podilatodromias1ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.) θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, 8-12 Νοεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Read more: 31ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη...

Page 1 of 6

Εγγραφή - Σύνδεση

Περιοδικό της ΕΛΟΔΙ

th sd24Κατεβάστε το περιοδικό Σακχαρώδης Διαβήτης της ΕΛΟΔΙ σε μορφή .pdf